Logo Sluis
Vaststelling wijzigingsplan ‘Prinses Wilhelminastraat 20, Nieuwvliet’, Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan 'Prinses Wilhelminastraat 20, Nieuwvliet' op 28 oktober 2014 ongewijzigd is vastgesteld. Het wijzigingsplan 'Prinses Wilhelminastraat 20, Nieuwvliet' voorziet in de juridisch planologische regeling van het perceel Prinses Wilhelminastraat 20 te Nieuwvliet en vervangt gedeeltelijk het bestemmingsplan 'Kleine kernen Sluis'. De bestemming van dit perceel wordt gewijzigd van 'Bedrijf' in de bestemming 'Wonen' ten behoeve van de realisatie van vier vrijstaande woningen.

Tevens hebben wij op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, besloten geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins verzekerd zijn.

Ter inzage

Het besluit van het college en het vastgestelde wijzigingsplan 'Prinses Wilhelminastraat 20, Nieuwvliet' liggen met ingang van 6 november 2014 voor een periode van zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer: NL.IMRO.1714.wp14prwilhstr20-VG01). Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten kantooruren worden ingezien. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de heer S. van Vooren van de afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed, tel. 140117.

Beroep

Met ingang van 7 november 2014 kan tegen het vaststellingsbesluit van het college beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door degene die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij het college tegen het ontwerpwijzigingsplan, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot het college te wenden.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaar rust. Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden.

Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een voorlopige voorziening worden verzocht bij de voorzitter van de Afdeling bestuurrechtspraak van de Raad van State. Een voorlopige voorziening kan door de voorzitter worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Er wordt een griffierecht geheven.

Oostburg, 4 november 2014

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS, namens dezen, wnd. hoofd afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed, P.B. de Croock

Naar boven