Vaststelling van de ten hoogste toelaatbare waarde van de geluidsbelasting van de gevels van woningen die liggen binnen de geluidszone rond het industrieterrein ‘Westpoort’ te Amsterdam, Ministerie van Infrastructuur en Milieu

BEKENDMAKING

Wet geluidhinder

De Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu maakt bekend dat zij bij besluit van 14 oktober 2014, kenmerk IenM/BSK-2014/221265, met toepassing van artikel 63, tweede lid, van de Wet geluidhinder, de ten hoogste toelaatbare waarde van de geluidsbelasting vanwege het industrieterrein ‘Westpoort’, te Amsterdam, gemeente Amsterdam, heeft vastgesteld van de gevels van woningen die liggen binnen de geluidszone rond het genoemde industrieterrein. Dit besluit betreft een aanvulling op de beschikking van 20 maart 2006, kenmerk LMV2006248977/501.

INZAGE

Het besluit en de daaraan ten grondslag liggende stukken liggen gedurende de bezwaartermijn ter inzage bij het Provinciaal Archief van de Provincie Noord-Holland, Kleine Houtweg 18, Haarlem (op afspraak, tel. 023 – 514 40 38 of 023 – 514 33 31). De stukken zijn tevens digitaal in te zien op www.noord-holland.nl/web/digitaalloket/inspraak/terinzageleggingen.htm.

Tot het besluit behoort een lijst van de betrokken woningen met de daarbij vastgestelde ten hoogste toelaatbare waarde van de geluidsbelasting.

BEZWAAR

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende tegen dit besluit binnen zes weken na de dag waarop dit door middel van publicatie is bekendgemaakt een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Minister van Infrastructuur en Milieu, ter attentie van de Hoofddirectie Bestuurlijke en Juridische Zaken, sector Algemeen Bestuurlijk-Juridische Zaken, Postbus 20906, 2500 EX Den Haag.

Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en ten minste te bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift zich richt (de datum en het nummer of kenmerk);

  • d. een opgave van de redenen waarom men zich met het besluit niet kan verenigen.

Het niet-voldoen aan deze eisen kan leiden tot niet-ontvankelijkheid van het bezwaarschrift. Zo mogelijk wordt een kopie van het bestreden besluit meegezonden.

Naar boven