Logo Halderberge
Ontwerpbestemmingsplan Brede school Oud Gastel, Halderberge

Het college van burgemeester en Wethouders van de gemeente Halderberge maakt bekend dat met ingang van 6 november 2014 gedurende zes weken (t/m 17 december 2014) voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan Brede school Oud Gastel met plannummer NL.IMRO.1655.BP3009-B001 ter inzage ligt. De inhoud van het ontwerpbestemmingsplan betreft de realisatie van een Brede school en het renoveren en herinrichten van de voetbalvelden. Het plangebied is gelegen in de kern van Oud Gastel en wordt begrensd door het busstation in het zuiden aan de Veerkensweg, de Schoolstraat in het oosten en in het westen door het woon-zorgcomplex Blankershof, de tennisvelden en het zwembad. Het noordelijke deel door bebouwing aan de Oudendijk.

Tijdens bovengenoemde periode kan eenieder het ontwerpbestemmingsplan Brede school Oud Gastel inzien. Dit is mogelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de servicebalie Ruimtelijke en Economische Zaken, Parklaan 15 te Oudenbosch, via de gemeentelijke website en de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunt u een schriftelijke zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan Brede school Oud Gastel indienen bij de gemeenteraad van Halderberge, Parklaan 15, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch. Indien u dit mondeling wenst te doen, kunt u contact opnemen met behandelend ambtenaar mw. C. Hoogers op het nummer 14 0165.

Oudenbosch, 5 november 2014

Naar boven