Logo Maasdonk
Vaststelling Buitengebied Maasdonk, wijziging Brugstraat 73a Vinkel, Maasdonk

Wijziging Brugstraat 73a Vinkel

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.6, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat in de vergadering van 28 oktober 2014 het wijzigingsplan “Buitengebied Maasdonk, wijziging Brugstraat 73a Vinkel” ongewijzigd is vastgesteld. Het wijzigingsplan voorziet er in dat de bestemming ‘wonen’ op het perceel, kadastraal bekend gemeente Nuland, sectie C, nummer 3567, wordt gewijzigd ten behoeve van statische opslag.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt vanaf 10 november 2014 gedurende 6 weken elke werkdag van 08.30 tot 12.30 uur, op woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur en dinsdagavond van 17.00 tot 19.00 uur in de publieksruimte van het gemeentehuis ter visie. Het plan is in te zien op de internetsite van de gemeente www.maasdonk.nl. Tevens is het plan te zien via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl via de link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1671.BPBG2014WP000004-01VA

Beroep

Tegen het besluit kan binnen de termijn van tervisielegging beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20091, 2500 EA te Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar hebben gemaakt, dan wel door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan kenbaar te hebben gemaakt.

Het indienen van een beroep schorst de werking van het vaststellingsbesluit niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende genoemde termijn eveneens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Zowel voor het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Het besluit van het college van burgemeester en wethouders treedt in werking na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Maasdonk, 7 november 2014

Burgemeester en Wethouders van Maasdonk, Namens deze Coördinator werkeenheid Beleid W.C.M. van Veghel

Naar boven