Logo Veldhoven
Ontwerpbestemmingsplan Veldhoven-Noord, eerste herziening, Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van Wet ruimtelijke ordening bekend dat van vrijdag 7 november 2014 tot en met donderdag 18 december 2014 het onderstaande bestemmingsplan met daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum. Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website www.veldhoven.nl. Trefwoord “Veldhoven-Noord, eerste herziening”.

Naam

Bestemmingsplan ‘Veldhoven-Noord, eerste herziening’.

Omschrijving

Dit bestemmingsplan vormt een partiële herziening van het op het 25 juni 2013 door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan “Veldhoven-Noord”. De herziening beoogt het aanpassen van de verbeelding en de regels op enkele onderdelen. Het betreft hier o.a. enkele wijzigingen van goothoogtes, woningaantallen en woningtypen.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Een schriftelijk ingediende zienswijze moet zijn voorzien van een datum, naam, adres en handtekening. Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Regie en Ontwikkeling via telefoonnummer 14 040.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 040 of via email gemeente@veldhoven.nl.

Veldhoven, 5 november 2014

Naar boven