Logo Geldermalsen
Ontwerpbesluit uitgebreide omgevingsvergunning Beesd Marienwaerdt Abelenlaan (Beesd C 504), Geldermalsen

Burgemeester en wethouders van Geldermalsen maken bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, voornemens zijn de uitgebreide omgevingsvergunning te verlenen, met de uitgebreide voorbereidingsprocedure, voor de volgende activiteiten:

het realiseren van een grafkelder (activiteiten bouwen en beschermd monument artikel 2.1. lid 1a en artikel 2.1 lid 1f), locatie Beesd Marienwaerdt Abelenlaan (Beesd C 504).

De aanvraag, ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 7 november 2014, gedurende zes weken, ter inzage bij het Klantencontactcentrum in het gemeentehuis Geldermalsen. Inzien van de stukken kan alleen op afspraak. Maak een afspraak via www.geldermalsen.nl of (0345) 586611.

Zienswijzen

Tijdens de ter inzage termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij burgemeester en wethouders, Postbus 112 te 4190CC Geldermalsen.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Degene die mondelinge zienswijze naar voren wil brengen kan contact opnemen met mw. H. Zuurmond van de Omgevingsdienst Rivierenland (0344) 579314. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Wat doen wij met uw zienswijze?

Na afloop van de terinzagelegging neemt de gemeente een definitief besluit. Als u een zienswijze heeft ingediend, stelt de gemeente u schriftelijk op de hoogte van het besluit en de manier waarop ze uw zienswijze hierbij hebben betrokken.

De besluiten worden ook op deze pagina bekend gemaakt. U vindt hier ook informatie over hoe u op dat moment beroep kunt aantekenen tegen een besluit.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven