Logo Berkelland
Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Eigdeweg 5 Neede, gelegen in Noordijk, Berkelland

Voor het perceel, gelegen tegenover Eigdeweg 5 in Noordijk geldt het bestemmingsplan “Buitengebied Neede 1987”. In dit bestemmingsplan staat dat het perceel mag worden gebruikt voor agrarische doeleinden, maar er mag niet gebouwd worden.

De gemeente is van plan om dit te veranderen. Door een herziening van het geldende bestemmingsplan willen we een uitbreiding mogelijk maken voor het loonwerkbedrijf en de bouw van een loods toe te staan. Hiervoor heeft de gemeente een ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Eigdeweg 5 Neede 2014” gemaakt.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijlagen ligt ter inzage van 5 november tot en met 16 december 2014 in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo.

Zienswijze

Binnen deze termijn van zes weken kan iedereen zijn mening geven over het ontwerpbestemmingsplan. Dit heet het indienen van zienswijzen. U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar de gemeenteraad van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, telefoon 0545-250516. U kunt later alleen beroep instellen tegen het besluit van de gemeenteraad tot het vaststellen van het bestemmingsplan als u op tijd zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan.

Website

Deze publicatie, het ontwerpbestemmingsplan en de bijlagen kunt u ook vinden op de gemeentelijke website www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘bestemmingsplannen’ en ‘ter inzage’. U kunt het ontwerpbestemmingsplan en de bijlagen ook bekijken via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.1859.BPBGB20140008-0010.

Naar boven