Logo Noordenveld
Ontwerpbestemmingsplan De Fledders 10 te Zuidvelde, Noordenveld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld maken op basis van artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan “De Fledders 10 te Zuidvelde” (NL.IMRO.1699.2013BP043-ow01) met ingang van donderdag 6 november 2014 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden.

Daarnaast wordt het ontwerpbestemmingsplan gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Noordenveld: www.gemeentenoordenveld.nl.

Het bestemmingsplan is opgesteld om een groepsaccommodatie en trainingscentrum met overnachtingsmogelijkheid voor maximaal 16 personen in de schuur mogelijk te maken.

Gedurende de termijn van ter inzagelegging kan een ieder een zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk kenbaar maken aan burgemeester en Wethouders van de gemeente Noordenveld, Postbus 109, 9300 AC Roden.

Op afspraak kan een mondelinge inspraakreactie worden gegeven. Hiertoe kunt u contact opnemen met de vakgroep Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw via telefoonnummer 14 050.

Naar boven