Logo Sint-Oedenrode
Ontwerp Projectafwijkingsbesluit Den Ekker 32, Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij voornemens zijn met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wabo, medewerking te verlenen aan het bouwen van een woonhuis met bijgebouw voor de activiteiten:

  • afwijken van het bestemmingsplan;

  • bouwen.

De locatie Den Ekker 32, kadastraal bekend gemeente Sint-Oedenrode, sectie P, nummers 774, is gelegen in het bestemmingsplan “Olland”. De omschreven ontwikkeling is niet mogelijk binnen het genoemde bestemmingsplan. Op grond van artikel 12.2.2 van het bestemmingsplan “Olland” zijn uitsluitend twee-aaneen woningen toegestaan. Om mee te kunnen werken aan de aanvraag is een afwijking van het bestemmingsplan als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wabo vereist.

De aanvraag, het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 30 oktober 2014 tot en met woensdag 10 december 2014 op werkdagen ter inzage bij het publieksplein van het gemeentehuis, burgemeester Wernerplein 1 in Sint-Oedenrode. Tevens is het ontwerpbesluit omgevingsvergunning digitaal te raadplegen op de website www.sint-oedenrode.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Sint-Oedenrode, Postbus 44, 5490 AA te Sint-Oedenrode. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met J. van de Wijdeven van het team Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer: 0413-481320.

Naar boven