Logo Nunspeet
Vaststelling gewijzigd wijzigingsplan Hardenbrinkweg 24, Nunspeet

Burgemeester en wethouders hebben op 20 oktober 2014 besloten het bestemmingsplan Buitengebied 2010 met toepassing van artikel 3.6, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijke ordening gedeeltelijk te wijzigen. De wijziging heeft betrekking op het perceel kadastraal bekende gemeente Nunspeet, sectie I, nummer 4015. Dit perceel is nu in gebruik als agrarische grond en gaat gebruikt worden als proeftuin voor biologische teelt.

Het vastgestelde gewijzigde wijzigingsplan ligt vanaf woensdag 29 oktober 2014 gedurende zes weken ter inzage in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis. Het wijzigingsplan is ook te raadplegen via www.nunspeet.nl>actueel en www.ruimtelijke plannen.nl (NL.IMRO.0302.WI01010-vg02).

Met ingang van donderdag 30 oktober 2014 kan gedurende zes weken tegen dit besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij het college, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot het college te wenden. Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van dit besluit wordt dan in ieder geval opgeschort tot de beslissing door de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op dat verzoek is genomen. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw S.K. Lokhorst van de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling via doorkiesnummer (0341) 25 92 31.

Naar boven