Logo Bernheze
Vaststelling wijzigingsplan Vinkelsestraat 36, Bernheze

Het college van burgemeester en wethouders van Bernheze heeft het wijzigingsplan Vinkelsestraat 36, Heesch ongewijzigd vastgesteld (artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening).

Inhoud: Het wijzigingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de aanduiding op het bouwvlak aan de Vinkelsestraat 36 in Heesch van ‘Agrarisch bedrijf’ naar ‘Specifieke vorm van bedrijfverhuur’. Dit beoogt de vestiging van een verhuurbedrijf in licht- en geluidsinstallaties mogelijk te maken.

Inzage: Het wijzigingsplan ligt met ingang 3 november 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPVinkelsestraat 36-vg01).

Beroepsmogelijkheid: Binnen de termijn van inzage kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die tijdig hun zienswijzen op het ontwerp hebben kenbaar gemaakt, of niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze naar voren hebben gebracht. Een beroepschrift kan worden ingediend bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde afdeling.

Inwerkingtreding: Het vaststellingsbesluit en daarmee het wijzigingsplan treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Naar boven