Logo Middelburg
Vooraankondiging artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening Leeuwerikstraat, Middelburg

Burgemeester en wethouders van Middelburg maken, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro), bekend dat wordt voorbereid het bestemmingsplan Leeuwerikstraat.

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch planologische regeling voor herinvulling van de locatie op de hoek van de Leeuwerikstraat en de Nachtegaalstraat in Middelburg. Dit zal plaatsvinden door de sloop van een schoolgebouw en vervanging ervan door 10 woningen.

Het is op dit moment nog niet mogelijk reacties tegen het bestemmingsplan naar voren te brengen. Ook worden nog geen onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen. Later in de procedure komt dit wel aan de orde.

Het ontwerpbestemmingsplan zal op een nader te bepalen tijdstip gedurende zes weken ter inzage gelegd worden en is dan ook te bekijken op de gemeentelijke website en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zodra een ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd, wordt dit vooraf gepubliceerd in de Faam, op de gemeentelijke website en in de Staatscourant.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijk Beleid, telefoonnummer (0118- 67 52 36).

Naar boven