Logo Waddinxveen
Voorontwerpbestemmingsplan Passage, Waddinxveen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen maken bekend dat zij op 21 oktober 2014 hebben ingestemd met het voorontwerpbestemmingsplan Passage. Het voorontwerpbestemmingsplan is opgesteld met als doel de mogelijkheid voor detailhandel te schrappen casu quo te beperken. Tevens wordt in dit bestemmingsplan de mogelijkheid opgenomen om de begane grond van de panden aan de zuidkant van de Passage en op de Juliana van Stolberglaan 4 en 6 te gebruiken ten behoeve van een extra woning of lichte bedrijvigheid op de begane grond.

Het plangebied van bestemmingsplan Passage betreft het grootste deel van het winkelcentrum aan de Passage en het pand aan de Juliana van Stolberglaan 4 – 8.

In onderstaande figuur treft u de ligging van het plangebied aan. Opgemerkt wordt dat Passage 23/25 niet is opgenomen.

Voorontwerpbestemmingsplan Passage

Het voorontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van 30 oktober gedurende zes weken (tot en met 10 december 2014) ter inzage gelegd bij de balie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur, op woensdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur. Ook zijn de plannen raadpleegbaar via de website van de gemeente Waddinxveen www.waddinxveen.nl.

Informatiebijeenkomst

Tevens wordt voor dit plan een informatieavond gehouden op 19 november 2014 van 19.00 tot 20.00 uur op het gemeentehuis Waddinxveen. Tijdens deze informatieavond kunt u het plan inzien en zullen medewerkers van de gemeente aanwezig zijn om het plan nader toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden.

Reacties

Eenieder wordt in de gelegenheid gesteld om gedurende de bovengenoemde periode van zes weken te reageren op het voorontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke reacties kunt u richten aan het college van burgemeester & wethouders, Postbus 400, 2740 AK te Waddinxveen onder vermelding van ‘voorontwerpbestemmingsplan Passage’. Het is niet mogelijk om mondelinge reacties in te dienen. Uw reactie wordt betrokken in de procedure die leidt tot het ontwerpbestemmingsplan. Ten overvloede wordt opgemerkt dat de nu voorliggende mogelijkheid tot reageren de wettelijk verplichte terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan niet beperkt. Alle tijdig binnengekomen reacties op het voorontwerpbestemmingsplan worden gebundeld, samengevat en gezamenlijk beantwoord.

Voor meer informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met de heer D. Koppenaal via telefoonnummer 14 0182.

Waddinxveen, 29 oktober 2014

Naar boven