Logo Neder-Betuwe
Ontwerpbestemmingsplan ‘Irenelaan 29–47, Dodewaard’, Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 30 oktober 2014 tot en met 10 december 2014 bij het Omgevingsloket van de afdeling Fysieke Pijler in het gemeentehuis, burgemeester Lodderstraat 20 te Opheusden, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van bestemmingsplan ‘Irenelaan 29-47, Dodewaard’. Dit ontwerpbestemmingsplan is voorbereid om de bouw van grondgebonden multicategorale woningen voor één- en tweepersoonshuishoudens mogelijk te maken op de locatie Irenelaan 29-47 te Dodewaard (herstructurering).

Het ontwerpbestemmingsplan is ook raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.bpDOirenelaan-ont1 en op de gemeentelijke website www.nederbetuwe.nl onder Ik wil… → naar Bekenmakingen (RBC) → Week 44 → Ruimtelijke Ontwikkeling → ontwerpbestemmingsplan ‘Irenelaan 29-47, Dodewaard’.

Schriftelijke of mondelinge zienswijzen over dit ontwerp bestemmingsplan kunnen door eenieder gedurende bovengenoemde termijn worden kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad, t.a.v. de raadsgriffier, postbus 20, 4043 ZG Opheusden.

Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, dient u hiervoor vooraf telefonisch een afspraak te maken.

Opheusden, 29 oktober 2014.

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe,

Naar boven