Logo Onderbanken
Tervisielegging ontwerpbestemmingsplan Parc Camping De Schinveldse Bossen, Onderbanken

Burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 30 oktober 2014 gedurende een periode van zes weken het ontwerp bestemmingsplan "Parc Camping De Schinveldse Bossen" ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op Parc Camping de Schinveldse Bossen en De Cantharel. Beide locaties gaan vallen onder één planologisch-juridische regeling. Hiermee kunnen beide bedrijven jaarrond worden geëxploiteerd, inclusief ondergeschikte horeca en bijbehorende voorzieningen. Ook wordt bewerkstelligd dat op de huidige seizoenscamping trekkershutten geplaatst kunnen worden. De wijzigingen vinden allen binnen de bestaande grenzen van de terreinen plaats.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan als ook de onderliggende stukken kunnen gedurende de termijn van tervisielegging tijdens de openingstijden in het gemeentehuis te Schinveld worden ingezien. Voor het inzien buiten de openingstijden kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar, mevr. W. Smeets, telefoon 045-5278750.

De stukken kunnen ook digitaal worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.onderbanken.nl > wonen, werken en leven > wonen en bouwen > bestemmingsplannen > Bestemmingsplan Parc Camping De Schinveldse Bossen of via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0881.BPCAMPING01-ON02.

Zienswijze

Tijdens de termijn van inzage (tot en met 10 december 2014) kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kan gezonden worden aan de Gemeenteraad van de gemeente Onderbanken, Postbus 1090, 6450 CB te Schinveld. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar, mevr. W. Smeets, telefoon 045-5278750.

Schinveld, 29 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Onderbanken

Naar boven