Logo Zevenaar
Ontwerpbestemmingsplan ‘Gronden NS’, Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 3.8 het bestemmingsplan ‘Gronden NS’ als ontwerp ter inzage leggen. Het plan voorziet in een globaal bestemmingsplan waarbij de gronden worden bestemd als bedrijfsbestemming bedoeld voor bedrijven in de categorie 1 en 2. Het plangebied is gelegen aan de rand van het centrum van Zevenaar, het wordt aan de noordzijde en oostzijde begrensd door het B.A.T.-terrein en aan de zuidzijde door de spoorlijn Arnhem-Winterswijk.

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt van 31 oktober 2014 tot 13 december 2014 ter inzage bij het loket Vergunningen van de Publieksbalie in het BAThuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met NL.IMRO.0299.BP01GRONDENNS-ON02. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk (wat de voorkeur heeft), digitaal of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Voor mondelinge zienswijzen en reacties kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw B. van der Meer-Harmsen, tel. (0316) 595 384.

Naar boven