Logo Gorinchem
Onherroepelijk bestemmingsplan Gildenwijk, Gorinchem

Burgemeester en wethouders van Gorinchem maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Gildenwijk’ onherroepelijk is geworden op 17 september 2014, identificatienummer: NL.IMRO.0512.BP2012122-4001

Bestemmingsplan

Het plangebied (4204) van dit bestemmingsplan ligt ten westen van de kern van Gorinchem en betreft een woonwijk met diverse voorzieningen en bedrijven.

Het bestemmingsplan wordt globaal begrensd door:

  • ten noorden: de Banneweg;

  • ten oosten: de Banneweg;

  • ten zuiden: de spoorlijn Dordrecht-Geldermalsen

  • ten westen: de Rijksweg A27

Het bestemmingsplan is opgesteld ten behoeve van de actualisatie van de geldende bestemmingsplannen en voorziet hoofdzakelijk in de vastlegging van de bestaande vergunde situatie voor wat betreft bebouwing en gebruik.

Het onherroepelijke bestemmingsplan wordt digitaal beschikbaar gesteld op een landelijke voorziening. Via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?woonplaats=gorinchem ziet u de ruimtelijke plannen van de gemeente Gorinchem.

Op de gemeentelijke website www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen onder de kop Onherroepelijk --> Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Gildenwijk’ staat een rechtstreekse link naar het digitale bestemmingsplan op de landelijke voorziening.

Het bestemmingsplan kan ook elke werkdag worden ingezien tijdens de openingsuren van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem bij het team Vergunningen.

Het is niet meer mogelijk om te reageren op het bestemmingsplan.

Gorinchem, 28 oktober 2014

Naar boven