Logo Rijnwaarden
Ter inzage omgevingsvergunning Bijland 5 te Tolkamer, Rijnwaarden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor de uitbreiding van het kleidepot aan de Bijland 5 te Tolkamer. De omgevingsvergunning maakt ook de afwijking van het bestemmingsplan mogelijk.

Het besluit en alle daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 30 oktober 2014 tot en met woensdag 10 december 2014 voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis. De stukken zijn ook digitaal te benaderen via de gemeentelijke website.

Iedereen die tijdens de periode van terinzagelegging een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend, kunnen schriftelijk beroep aantekenen bij de rechtbank dan wel een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter te Arnhem, postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Stukken kunnen tijdens de periode van ter inzage ligging worden ingezien in de Gemeentewinkel aan de Markt 5 te Lobith. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de mededeling op de gemeentelijke informatiepagina. Het plan is digitaal te benaderen via www.rijnwaarden.nl.

Naar boven