Logo Uden
Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoevenseweg 1, Uden’

Wet ruimtelijke ordening

Bekendmaking

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 23 oktober 2014 gedurende 6 weken, dus tot en met woensdag 3 december 2014, het ontwerpbestemmingsplan “Hoevenseweg 1, Uden” (NL.IMRO.0856.BPHoevenseweg1-ON01) ter inzage ligt.

Ontwerpbestemmingsplan

De eigenaar van het perceel Hoevenseweg 1 heeft een plan ontwikkeld waarbij de huidige woning op het perceel wordt gesloopt en in de plaats daarvan drie nieuwe woningen worden gerealiseerd. Twee woningen zijn reeds planologisch geregeld via een omgevingsvergunning. De derde woning wordt mogelijk gemaakt via dit ontwerpbestemmingsplan.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 23 oktober 2014 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 3 december 2014 tijdens de openingstijden ter inzage bij de centrale balie van de dienst Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145. De stukken zijn digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.uden.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen zienswijzen

Tot en met 3 december 2014 kan een ieder, naar keuze mondeling of schriftelijk, met het naar voren brengen van een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijke reacties over het bestemmingsplan kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Uden, postbus 83, 5400 AB Uden. Voor het geven van een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar. De gemeenteraad zal eventueel naar voren gebrachte zienswijzen betrekken bij haar besluitvorming rondom de vaststelling van het bestemmingsplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar de heer F.H.L. Vossen, bereikbaar op telefoonnummer 14 0413.

Uden, 22 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Uden de secretaris J.M. Smarius

de burgemeester H.A.G. Hellegers

Naar boven