Logo Bergen (Li)
Ontwerpbestemmingsplan ‘Parkeerterrein bezoekerscentrum de Maasduinen’, Bergen (Li)

Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Parkeerterrein bezoekerscentrum de Maasduinen”, met IDN “NL.IMRO.0893.BP14010BOONGWEL-ON01” ter inzage ligt.

Bosserheide ongenummerd, kadastraal bekend als BGN02 F5503 en F 6061, vlakbij het sluizencomplex aan het Reindersmeer gelegen. Dit plan ziet toe op het mogelijk maken van een nieuwe (overloop) parkeerplaats ten behoeve van het bezoekerscentrum aan het Reindersmeer.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ““Parkeerterrein bezoekerscentrum de Maasduinen” en het ontwerpbesluit liggen van 23 oktober tot en met 3 december 2014 ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen. U kunt de stukken, zonder afspraak, inzien tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum. U kunt het digitale plan ook inzien via www.bergen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Tijdens de inzage termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad van Bergen, postbus 140, 5854 ZJ Bergen.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Vragen

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum, telefonisch bereikbaar via nummer (0485) 34 83 83.

Naar boven