Wet milieubeheer kennisgeving MER-beoordeling Hogeweg 53
Logo Kampen
Bij de gemeente Kampen is een aanmeldnotitie ingediend voor het veranderen van een melkrundveehouderij aan de Hogeweg 53 in Kamperveen. De aanmeldnotitie heeft betrekking op de realisatie van een nieuwe stal voor de huisvesting van 240 melk – en kalfkoeien. Na de uitbreiding worden binnen de inrichting in totaal 278 melk- en kalfkoeien ouder dan 2 jaar en 147 vrouwelijk jongvee tot 2 jaar gehouden.
 
Burgemeester en wethouders van Kampen hebben op 7 oktober 2014 (kenmerk 14B&W00446) besloten dat de voorgenomen activiteiten geen belangrijke nadelige gevolgen veroorzaken die noodzaken tot het opstellen van een milieueffectrapport.
 
Het beoordelingsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 23 oktober 2014 voor een periode van zes weken ter inzage in het stadhuis van de gemeente Kampen, Burgemeester Berghuisplein 1 in Kampen. Wanneer u een toelichting wilt kunt u een afspraak maken via 14 038. Het is mogelijk om tegen vergoeding van de kosten een kopie te krijgen van de ter inzage gelegde stukken. Voor meer informatie kunt u terecht op www.kampen.nl
 
Tegen dit besluit kan nu geen bezwaar worden ingediend. Mocht u het niet eens zijn met dit besluit dan kunt u dat later kenbaar maken tijdens de procedure voor de omgevingsvergunning.
 
Naar boven