Logo Giessenlanden
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Botersloot 4, Noordeloos, Giessenlanden

Burgemeester en wethouders van Giessenlanden maken bekend dat het ontwerp van het Waboprojectbesluit Botersloot 4 te Noordeloos conform artikel 3.12 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ter inzage ligt.

Dit ontwerpbesluit als bedoeld in artikel 2.12 lid 1a onder 3 Wabo heeft betrekking op de locatie Botersloot 4 te Noordeloos. Het plan voorziet in het uitbreiden van de woning, het wijzigen van de functie en het veranderen van gevels.

Het ontwerpbesluit ligt vanaf vrijdag 17 oktober 2014 gedurende 6 weken (t/m donderdag 27 november 2014) ter inzage. U kunt de stukken inzien bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis.

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kan een ieder bij het college zowel mondeling als schriftelijk gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen tegen dit plan. De schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Giessenlanden, Postbus 1, 4223 ZG Hoornaar. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze moet een afspraak worden gemaakt. U kunt hiervoor op werkdagen contact opnemen met mevrouw E.A. Schep, telefoonnummer 0183 583849 of met de heer L. Golverdingen, 0183 583848.

Naar boven