Logo Uden
Ontwerpbestemmingsplan ‘1e partiële herziening Uden Centrum 2013’, Uden

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat met ingang van donderdag 23 oktober 2014 gedurende 6 weken het ontwerpbestemmingsplan ‘1epartiële herziening Uden-Centrum 2013’ (Identificatienummer: NL.IMRO.0856.BP1epartCentrum2013-ON01) ter inzage ligt.

Deze herziening bevat enkele aanpassingen als gevolg van na de vaststelling van het bestemmingsplan Uden Centrum 2013 gebleken onvolkomenheden, zoals de verwerking van voor die tijd verleende vergunningen. Voorts voorziet het plan in de aanpassing van enkele openbare bestemmingen als gevolg van herinrichting. Tevens is de mogelijkheid opgenomen voor een geringe uitbreiding van het bouwvlak op het perceel Sacramentsweg 2 t.b.v. een voorgenomen gevelverfraaiing.

De stukken kunnen tijdens openingstijden worden ingezien bij de centrale balie in het Gemeentehuis en zijn ook digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Uden en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder kan tijdens de inzageperiode een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Uden, postbus 83, 5400 AB Uden. Neem voor het indienen van een mondelinge zienswijze contact op met de afdeling stedelijke ontwikkeling (tel: 0413 281432) of maak een mondelinge reactie kenbaar bij de publieksbalie; deze reactie wordt schriftelijk vastgelegd.

De gemeenteraad betrekt eventueel naar voren gebrachte zienswijzen bij haar besluitvorming over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven