Logo Ruinerwold
Vaststelling bestemmingsplan Lienkamp 14, Ruinerwold

Het bestemmingsplan Lienkamp 14, Ruinerwold met planidentificatienummer NL.IMRO.1690BP00363-0401 (en bijbehorende ondergrond) is op 9 oktober 2014 door de gemeenteraad ongewijzigd vastgesteld. Burgemeester en wethouders van gemeente De Wolden maken dit op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend.

Het bestemmingsplan

In de nieuwe situatie heeft het perceel, kadastraal bekend als Ruinerwold sectie F nummer 3413 (Lienkamp 14), een woonbestemming voor één vrijstaande woning.

Ter inzage

U kunt het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan vanaf 22 oktober 2014 tot en met 3 december 2014 inzien via:

Beroep

Belanghebbenden kunnen tijdens de termijn van ter inzage legging beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage. Een belanghebbende is iemand die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in principe in werking op 4 december 2014. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat er over het verzoek is beslist.

Zuidwolde, 22 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van De Wolden

Naar boven