Logo Vught
Vaststelling bestemmingsplan ‘Achterstraat ong. te Cromvoirt’, Vught

De gemeenteraad van Vught heeft op 2 oktober 2014 het bestemmingsplan ‘Achterstraat ong. te Cromvoirt' ongewijzigd vastgesteld.

Wat maakt dit bestemmingsplan mogelijk?

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het kadastrale perceel Vught, sectie H nummer 2087. Middels dit bestemmingsplan wordt de bouw van de twee woningen mogelijk gemaakt. Deze woningen worden door middel van de Ruimte voor Ruimte-regeling gerealiseerd.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het bestemmingsplan ligt ter inzage van donderdag 23 oktober 2014 tot en met woensdag 3 december 2014. U kunt in deze periode de stukken op werkdagen van 9:00 tot 12:30 uur inzien bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught. Het plan is ook te zien via www.vught.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Hoe kunt u reageren op het plan?

Tegen het besluit van de gemeenteraad kan een belanghebbende tot en met 3 december 2014 beroep instellen.

Een beroepschrift dient u in bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20 019, 2500 EA 's-Gravenhage. In het beroepschrift staan in ieder geval:

uw naam en adres; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

de redenen van het beroep en uw handtekening.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 4 december 2014. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voorlopige voorziening

Als u beroep instelt, blijft het besluit geldig totdat de Raad van State over uw beroep heeft beslist. Misschien kunt of wilt u die beslissing over uw beroep niet afwachten. Dan kunt u de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om een voorlopige voorziening of schorsing. U moet dan wel een beroepschrift hebben ingediend.

Naar boven