Logo Hellendoorn
Ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding Ola Zuid, herziening regels, Hellendoorn

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt vanaf zaterdag 25 oktober 2014 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding Ola Zuid, herziening regels ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630 214.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de unieke naam: NL.IMRO.0163.BPBUHERZOLAZUID-ON01 inzien op ruimtelijkeplannen.nl via de link:

http://iturl.nl/snWIdl

Downloaden is mogelijk via de link: http://iturl.nl/snU_y

Het plan omvat het gebied ten zuiden van Ben& Jerry’s Hellendoorn b.v. (voorheen Ola)en is een herziening van de planregels, met als doel de maximum bouwhoogte binnen de bestemmingen Verkeer- Parkeerterrein en Verkeer-Verblijfsgebied te beperken.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk, mondeling (bij het bovengenoemde loket) of per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal (per mail via: gemeentebestuur@hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven