Logo Brunssum
Vastgesteld bestemmingsplan Lindeplein e.o., Brunssum

Het college van burgemeester en wethouders van Brunssum maakt op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 21 januari 2014 het bestemmingsplan “Lindeplein e.o.” ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plangebied omvat het Lindeplein en directe omgeving, globaal begrensd door de Lindestraat en ir. Op den Kampstraat in het noorden, de Mozartstraat in het westen, de Vijverlaan in het zuiden en het Vijverpark in het oosten.

Het bestemmingsplan is opgesteld ten behoeve van de beoogde herinrichting van het Lindeplein en de vervangende nieuwbouw van c.q. voor de Brikke Oave.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 6 februari 2014 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage. Het bestemmingsplan kan tijdens de openingstijden van het gemeentehuis worden ingezien in de gemeentewinkel, loket Vergunningen, Lindeplein 1 te Brunssum. Tevens kan het bestemmingsplan worden geraadpleegd via de gemeentelijke website en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0899.BpLindepleineo-VA01.

Gedurende de inzageperiode kan beroep worden ingesteld tegen het besluit van de gemeenteraad door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze kenbaar te maken ten aanzien van het ontwerp-bestemmingsplan. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag. Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn in samenhang met het beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Brunssum, 5 februari 2013

Naar boven