Logo Noordoostpolder
Ontwerpbestemmingsplan 'Creil Oost fase 2, 1e partiële herziening', Noordoostpolder

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 16 oktober 2014 voor een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan 'Creil Oost fase 2, 1e partiële herziening' voor een ieder ter inzage ligt op het gemeentehuis, bij het loket Woonomgeving en op de gemeentelijke websitewww.noordoostpolder.nl.

De interactieve verbeelding is raadpleegbaar op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0171.BP00536-ON01

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres:

http://ruimtelijkeplannen.noordoostpolder.nl/planfolder/NL.IMRO.0171.BP00536-/NL.IMRO.0171.BP00536-ON01

Het bestemmingsplan 'Creil Oost fase 2, 1e partiële herziening' voorziet in de juridisch-planologische regeling voor het realiseren van 5 vrijstaande woningen op een grote kavel in het plangebied. Het vigerende bestemmingsplan biedt hiertoe niet de mogelijkheid, aangezien ter plaatse deels uitsluitend gestapelde woningen zijn toegestaan. Een deel van de binnen het voorliggend plangebied gelegen gronden is bestemd voor verkeersdoeleinden, welke bestemming een gebruik als erf bij een woning niet toestaat.

Gedurende bovengenoemde periode kan een ieder tegen het ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Noordoostpolder, Postbus 155, 8300 AD Emmeloord. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan binnen de bovengenoemde periode een afspraak worden gemaakt met de heer P. de Jager van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, (0527) 63 34 90.

Naar boven