Logo Aa en Hunze
Kennisgeving ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Anloo, urnenveld nabij ‘Pinetum’ te Eext’, Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan “Buitengebied Anloo, urnenveld nabij ‘Pinetum’ te Eext” ter inzage ligt. Dit in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht.

Zakelijke inhoud

Het bestemmingsplan gaat voorzien in de realisatie van een urnenveld in een bosperceel, kadastraal bekend Anloo, sectie T, nr. 589 en plaatselijk bekend in het bosgebied tussen Anloo en Eext (ook wel bekend als ‘Evertsbos’) aan de Anderenseweg, ca. 1 km. ten zuidoosten van het ‘Pinetum’ te Eext.

Het ontwerpbestemmingsplan is een vervolg op het voorontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Anloo, urnenveld nabij ‘Pinetum’ te Eext” dat in juni / juli 2014 ter inzage heeft gelegen. Ten opzichte van het voorontwerp bestemmingsplan zijn de afstanden van de urnenbegraafplaats ten opzichte van de erfgrenzen verkleind naar de wettelijk te hanteren minimale afstand van 1 meter.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage met ingang van 23 oktober 2014 tot en met 3 december 2014 tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Aa en Hunze aan de Spiekersteeg 1 te Gieten. daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan gedurende deze periode ook digitaal te raadplegen op www.aaenhunze.nl (onder ‘Wonen en (ver)bouwen’ / ‘Bestemmingsplannen’ / ‘In procedure’ / ‘Ontwerp’) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) – 267718 (dhr. Ebels) of bij geen gehoor (0592) – 267814.

Naar boven