Logo Midden-Drenthe
Ontwerpbesluiten Molen- en Asserstraat in Beilen, Midden Drenthe

Burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe maken overeenkomstig artikel 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 23 oktober 2014 gedurende zes weken twee ontwerpbesluiten met betrekking tot het perceel Asserstraat 8 te Beilen, kadastraal bekend gemeente Beilen, sectie M, nummer 509 ter inzage liggen:

  • 1. Ontwerpbestemmingsplan ‘Molen- en Asserstraat in Beilen’, IMRO-code: NL.IMRO.1731.MolenAsserstraat-ONT1

  • 2. ontwerp (uitgebreide) omgevingsvergunning Asserstraat 8 Beilen

Het plangebied wordt begrensd door het perceel Asserstraat 8 in Beilen, waarbij de voorzijde van het perceel gelegen is aan de Asserstraat en de achterzijde van het perceel aan de Molenstraat. Directe aanleiding voor de herziening van het bestemmingsplan is het verzoek voor het realiseren van in totaal 4 woningen op het perceel Asserstraat 8 in Beilen, ten behoeve van een kwaliteitsverbetering van deze locatie.

De omgevingsvergunning betreft de nieuwbouw van een 2 x 2-onder-1 kap woning met zaaknummer 232188.

De ontwerpbesluiten worden gecoördineerd voorbereid. Zij zijn met de behorende stukken in te zien op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘Bekendmakingen’. De stukken zijn tevens in te zien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1).

Zienswijzen

Gedurende de periode van inzage, heeft eenieder de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling. U kunt een reactie op papier sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe, Postbus 24, 9410 AA in Beilen. Maakt u voor het indienen van een mondelinge zienswijze eerst een afspraak. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan en voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met mevrouw H. Teijema van de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Midden-Drenthe, via telefoonnummer (0593) 53 96 76, en voor meer informatie over de ontwerp omgevingsvergunning met mevrouw L. de Jong via telefoonnummer (0593) 53 92 09, of e-mail gemeente@middendrenthe.nl

Naar boven