Logo Gorinchem
Ontwerpbestemmingsplan ‘Laag Dalemseweg 18, realiseren van een woning’, Gorinchem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gorinchem maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van woensdag 5 februari tot en met dinsdag 18 maart 2014 voor een ieder ter inzage ligt:

Het ontwerp bestemmingsplan ’Laag Dalemseweg 18, realiseren van een woning’ evenals de daarop betrekking hebbende stukken. (NL.IMRO.0512.BP2013140-3001)

Het plangebied (4208 BA) van dit bestemmingsplan betreft het perceel Laag Dalemseweg 18, kadastraal bekend als het perceel sectie P nummer 858. Het bestemmingsplan is opgesteld naar aanleiding van een verzoek van de eigenaar van het perceel om een (tweede) woning te realiseren op het desbetreffende perceel.

Ter inzage

Het bestemmingsplan wordt verbeeld op een landelijke voorziening. Op de gemeentelijke website www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen onder de kop Ontwerpen > Ontwerp bestemmingsplan ‘Laag Dalemseweg 18, realiseren van een woning’ staat een link naar deze landelijke voorziening.

Het ontwerp bestemmingsplan kan tijdens de openingsuren worden ingezien, in de informatiehoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem.

Zienswijzen

Gedurende de hierboven genoemde periode kan door iedereen zowel een schriftelijke als een mondelinge zienswijze naar voren worden gebracht.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijzen en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijzen of informatie over het ontwerp bestemmingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw C. Jeeninga van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, via telefoonnummer 0183 – 65 93 22. E-mailen kan naar C.Jeeninga@Gorinchem.nl.

Gorinchem, 3 februari 2014

Burgemeester en wethouders van Gorinchem

Naar boven