Logo Velsen
Ontwerp omgevingsvergunning Zeewijkplein 121 te IJmuiden, Velsen

burgemeester en wethouders van Velsen maken bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen voor:

IJmuiden

Zeewijkplein 121 9000 te IJmuiden, het vervangen van een geldkiosk (w13.000514)

De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 oktober 2014 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken. Tevens zijn deze stukken digitaal in te zien op de website velsen.nl via het menu bekendmakingen/ direct naar/ meer nieuws/ inzage (ontwerp)besluiten.

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen zowel de ontwerpomgevingsvergunning als de ontwerpverklaring van geen bedenkingen. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Velsen, werkeenheid Vergunningen, Postbus 465, 1970 AL IJmuiden (bezoekadres Dudokplein 1 te IJmuiden). Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de werkeenheid Vergunningen, telefoon 140255.

Naar boven