Logo Boxmeer
Ontwerpbestemmingsplan Burgemeester Verkuijstraat 34, Boxmeer

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan:

‘Burgemeester Verkuijlstraat 34’

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in vervanging van het pand burgemeester Verkuijlstraat 34 in Boxmeer door een gebouw met 8 appartementen en ligt met ingang van 22 oktober 2014 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingsuren bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het ontwerp is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.boxmeer.nl onder actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Het plangebied ligt in de geluidszone van de Julie Postelsingel, waardoor de voorkeursgrenswaarde door het wegverkeer zal worden overschreden. Daarom zijn burgemeester en wethouders voornemens een hogere grenswaarde vast te stellen. Het ontwerpbesluit ligt eveneens met ingang van 21 oktober ter inzage en is ook te raadplegen via www.boxmeer.nl.

Tot en met 2 december 2014 kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen, vragen of een toelichting op het ontwerp kunt u contact opnemen metde heer Th. Franssen.

Naar boven