Logo Ouderkerk
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning IJsseldijk-Noord 251, Ouderkerk

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat een ontwerp omgevingsvergunning ter inzage wordt gelegd.

Het projectgebied omvat de locatie kadastraal bekend gemeente Ouderkerk aan den IJssel, sectie A, nummers 3641 en 3639, plaatselijk bekend IJsseldijk-Noord 251 te Ouderkerk aan den IJssel.

De ontwerp omgevingsvergunning voorziet in de mogelijkheid van het verbouwen en vergroten van de woonboerderij waarbij het hoofdgebouw wordt gesplitst in drie zelfstandige woningen, het verbouwen van een bijgebouw tot recreatie-appartement, het vestigen van een educatief-recreatieve functie in de vorm van een imkerij en het (her)bouwen van bijgebouwen.

In de omgevingsvergunning wordt met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wabo afgeweken van het bestemmingsplan ‘IJsseldijk-Noord 2005’ van de gemeente Ouderkerk.

U kunt het ontwerpbesluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad gedurende zes weken – van woensdag 15 oktober 2014 tot en met dinsdag 25 november 2014 – inzien in het gemeentehuis van Ouderkerk, Dorpsstraat 42 te Ouderkerk aan den IJssel. U kunt beide documenten tevens raadplegen op de gemeentelijke website: www.ouderkerk.nl onder ‘Actueel’, ‘Bekendmakingen’, ‘Omgevingsvergunningen’.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Ouderkerk, postbus 3018, 2935 ZG Ouderkerk aan den IJssel.

Voor inzage buiten de openingstijden of het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met een medewerker van de afdeling Extern beleid en dienstverlening van de gemeente Ouderkerk, telefoon (0180) 681055.

14 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ouderkerk

Naar boven