Logo Landerd
Vaststelling bestemmingsplan Kerkstraat ongenummerd, Zeeland, Landerd

Burgemeester en wethouders van Landerd maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 25 september 2014 het bestemmingsplan Kerkstraat ongenummerd, Zeeland, heeft vastgesteld en dat dit plan ter inzage ligt.

Plan

Het bestemmingsplan maakt de realisatie mogelijk van twee woningen op een inbreidingslocatie achter Kerkstraat 85 in Zeeland.

Inzage en mogelijkheid tot instellen beroep

Het vastgestelde bestemmingsplan en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 16 oktober 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Landerd. Daarnaast zijn alle documenten digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer:

NL.IMRO.1685.bpzee2013kerkstr-VA01

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingebracht, beroep instellen. Dit kan door een gemotiveerd beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Binnen de beroepstermijn kunnen belanghebbenden, naast het beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Een beroepschrift of verzoek om voorlopige voorziening kan worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad treedt ingevolge artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit van het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven