Logo Lisse
Ontwerpbestemmingsplan Laan van Rijckevorsel 14A ter inzage, Lisse

Van donderdag 16 oktober tot en met woensdag 26 november 2014 kunt u het ontwerpbestemmingsplan ‘Laan van Rijckevorsel 14A’ inzien. In dit bestemmingsplan wordt het bestaande stuk grond tussen de huisnrs. 14 en 16 omgezet naar een woonbestemming. Dit omdat wij in 2012 hebben besloten om van dit stuk grond een bouwkavel te maken.

U kunt het plan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder IMRO-code: NL.IMRO.0553.bpkavelLvR14a-onx1 en www.lisse.nl. Een printversie ligt ter inzage in de gemeentewinkel bij de receptie. De openingstijden vindt u bovenaan onze eerste informatiepagina.

Zienswijzen indienen

U kunt van 16 oktober tot en met 26 november 2014 uw zienswijze (uw mening) op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan schriftelijk aan het college van burgemeester en wethouders van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Dient u liever mondeling een zienswijze in? Maak dan een afspraak met dhr. E.N. Saarloos van de afdeling Beleid en Planvorming via telefoonnummer (0252) 433 222.

College en raad betrekken de zienswijzen bij het nemen van het definitieve besluit. Na vaststelling van het bestemmingsplan kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit publiceren wij te zijner tijd in Het Witte Weekblad, de Staatscourant en op www.lisse.nl.

Lisse, 15 oktober 2014

Het college van Lisse

Naar boven