Logo Eemnes
Uitwerkingsplan 2 ‘Zuidpolder Woongebied’ en verleende omgevingsvergunning, Eemnes

Burgemeester en wethouders hebben op 7 oktober 2014 het uitwerkingsplan 2 ‘Zuidpolder Woongebied’ vastgesteld en de omgevingsvergunning voor de bouw van 16 woningen in de Zuidpolder verleend. Beide procedures worden conform de artikelen 3.30 en 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd voorbereid en bekendgemaakt.

Het vastgestelde uitwerkingsplan en de omgevingsvergunningen liggen vanaf dinsdag 21 oktober 2014 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes. U kunt hier terecht op maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 tot 12.30 uur en op afspraak. Tevens kunt U het bestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0317.E029ZpolderWb2-Vs01 inzien via www.eemnes.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen van beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend over het ontwerpuitwerkingsplan en ontwerpomgevingsvergunning bij het college; en

  • een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat was een zienswijze over het ontwerpuitwerkingsplan en ontwerpomgevingsvergunning bij het college in te dienen.

Voorlopige voorziening artikel 8.4 Wet ruimtelijke ordening

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde uitwerkingsplan niet in werking kan treden en van de vergunning gebruik kan worden gemaakt. Om de werking van de besluiten op te schorten moet een voorlopige voorziening aangevraagd worden. Een verzoek hiertoe kan worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Naar boven