Logo Deventer
Vastgesteld bestemmingsplan en beeldkwaliteitplan Schapenzandweg ong., Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 16 oktober 2014 tot en met 26 november voor een ieder ter inzage ligt:

  • het bij raadsbesluit van 1 oktober 2014 vastgestelde bestemmingsplan Schapenzandweg ong.

Inhoud

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de bouw van 16 woningen. Voor het plangebied is in 2011 bestemmingsplan "Diepenveen, Locatie Berends" vastgesteld. Dit bestemmingsplan heeft echter niet geleid tot de bouw van de bestemde woningen. Gebleken is dat het plan niet geheel voldoet aan de wensen en behoeften in de huidige tijd. Hierdoor wordt het bestemmingsplan gewijzigd. Het bestemmingsplan biedt meer mogelijkheden voor met name levensbestendige woningen. Uitgangspunt van dit nieuwe bestemmingsplan is dat zoveel mogelijk wordt aangesloten bij de kwaliteiten van het vorige plan.

Inzien

Het bestemmingsplan kunt u inzien op:

Het bestemmingsplan kunt ook u inzien op:

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij:

  • Publiekszaken, Leeuwenbrug 81,

  • het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70,

  • In Diepenveen: het Hof van Salland, Dorpsstraat 30.

Reageren

Tot en met 27 november kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan of de ontwerpbesluiten bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Naar boven