Logo Zeewolde
Ontwerp partiële herziening bestemmingsplan Harderwold, Zeewolde

Vanaf woensdag 15 oktober 2014 ligt de ontwerp partiële herziening bestemmingsplan Harderwold gedurende 6 weken ter inzage bij de Servicebalie in het gemeentehuis te Zeewolde.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan, met ID nummer NL.IMRO.0050.PHHarderwoldeo-ON01, ook inzien via de website www.ruimtelijkeplannnen.nl. De PDF-bestanden van het ontwerp zijn raadpleegbaar op www.zeewolde.nl.

Deze partiële herziening ziet op het gehele plangebied van het geldende bestemmingsplan Harderwold en omgeving zoals vastgesteld op 26 september 2013. Gebleken is dat de inhoud van een aantal regels van de bestemming 'Recreatie – Verblijfsrecreatie' voor meerdere uitleg vatbaar is en juridisch gezien mogelijk niet sluitend is. Teneinde in de toekomst deze ongewenste bouw- en gebruiksactiviteiten te voorkomen, is besloten de regels van deze bestemming aan te passen.

Daarnaast voorziet deze partiële herziening in een aantal ondergeschikte algemene juridische aanpassingen van de regels. Omdat dit aanpassingen zijn die in principe voor alle bestemmingen gelden, gelden die dus voor het gehele plangebied.

Tijdens de inzagetermijn (tot en met 25 november 2014) kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, Mevrouw S.L. Strauss 0365229423. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp bestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Zeewolde, 14 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Zeewolde

Naar boven