Ter inzage legging verkeersbesluit Fietsstroken Dorpsstraat Riethoven
Logo Bergeijk
Burgemeester en Wethouders maken bekend dat zij het volgende hebben besloten:
-Het aanwijzen van fietsstroken op de Dorpsstraat in Riethoven
Het definitieve verkeersbesluit, ligt vanaf 16 oktober 2014, voor een periode van 6 weken ter inzage in het gemeentehuis te Bergeijk.
Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u hiertegen bezwaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk (postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk). Dat kan tot zes weken na de dag van verzending van het besluit. In uw bezwaarschrift moet staan tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom. Verder moet u uw naam, adres en de datum vermelden én het bezwaarschrift ondertekenen.
Indiening van een bezwaarschrift houdt niet in dat de werking van het besluit wordt uitgesteld. Indien er sprake is van spoedeisend belang kunt u aan de voorzieningenrechter vragen een voorlopige voorziening te treffen. Zo’n verzoek kunt u alleen indienen als u ook bezwaar hebt gemaakt. De rechter bepaalt dan of er een voorlopige regeling moet worden getroffen. Voor deze procedure bij de rechtbank bent u griffierecht verschuldigd.
U kunt het verzoek sturen naar de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. U moet een kopie van het bezwaarschrift meesturen.
U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Naar boven