Logo Epe
Onherroepelijk bestemmingsplan Keizershof, Oene, Epe

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat het bestemmingsplan Keizershof, Oene onherroepelijk is geworden. Dit bestemmingsplan voorziet in de juridisch planologische regeling omtrent het voornemen van de wijziging aan de Houtweg 12 te Oene om 24 zorgwoningen/zorgeenheden te realiseren.

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 15 mei 2014 het bestemmingsplan Keizershof, Oene gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft daarna met ingang van 30 juli 2014 zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de gewijzigde vaststelling is geen beroep ingesteld bij de Raad van State. Het bestemmingsplan is daarmee per 10 september 2014 onherroepelijk geworden.

U kunt dit bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm door bijvoorbeeld uw adres in te typen of in te zoomen op de kaart.

Het onherroepelijke bestemmingsplan ligt permanent ter inzage op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, op woensdag na 17.00 uur op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het bestemmingsplan is ook in te zien via www.epe.nl, onder ‘Bouwen en Wonen’.

Epe, 14 oktober 2014

Naar boven