Bekendmaking verkeersmaatregel 2014 – 08
Logo Leusden
P arkeerverbod Ossensteegje
Op marktdagen wordt er steeds vaker langs beide zijden van het Ossensteegje geparkeerd. Hierdoor wordt de vrije doorgang voor hulpvoertuigen geblokkeerd. Bij een incident kan dit ernstige gevolgen hebben. Daarom heeft de brandweer aangedrongen op het instellen van een parkeerverbod tijdens de periodes waarop weekmarkt wordt gehouden in de Biezenkamp. Dit voorstel hebben wij overgenomen. Dit houdt in dat er op dinsdagen tussen 07.00 uur en 14.30 uur niet langs beide zijden van het Ossensteegje mag worden geparkeerd.,
Inzage: Het verkeersbesluit ligt, inclusief tekening, vanaf de datum van deze publicatie gedurende zes weken ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis. Nadere informatie kan worden verkregen bij de heer R. Schimmel, telefoonnummer 14 033.
Bezwaren: Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden gedurende zes weken vanaf de datum van deze publicatie schriftelijk bezwaar indienen tegen dit verkeersbesluit. Uw bezwaarschrift kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 150, 3830 AD Leusden.
Naar boven