Het gedeeltelijk afsluiten van de Heringsweg en Leifenderhofweg te Schinveld voor gemotoriseerd verkeer.
Logo Onderbanken
2014/2799
BURGEMEESTER EN WETHOUDERS
VAN ONDERBANKEN
Overwegingen ten aanzien van het besluit
Uit het oogpunt van het voorkomen of beperken van door het verkeer veroorzaakte overlast, hinder of schade, is het wenselijk om gedeelte van de Heringsweg en Leifenderhofweg te Schinveld conform bijlage 1: overzichtstekening, af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer. Dit zal geschieden middels het bord C12 met uitzondering voor bestemmingsverkeer bord OB108 tevens zal er een fysieke afsluiting aangebracht worden in de vorm van een afgesloten slagboom en voetgangerssluis.
BESLUIT
Op grond van vorenstaande overwegingen besluiten Burgemeester en Wethouders van Onderbanken:
  • 1.
    Het gedeeltelijk afsluiten van de Heringsweg en Leifenderhofweg te Schinveld voor gemotoriseerd verkeer, niet zijn bestemmingsverkeer;
  • 2.
    Afsluiting geschied middels het bord C12 “verbod voor gemotoriseerd verkeer”, conform de bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 te plaatsen.
  • 3.
    Tevens zal er een fysieke afsluiting in de vorm van een slagboom met voetgangerssluis worden geplaatst conform bijlage 1 overzichtstekening.
  • 4.
    Middels het bord OB108 wordt de uitzondering voor bestemmingsverkeer kenbaar gemaakt.
Schinveld 05 augustus

Burgemeester en Wethouders van Onderbanken

Secretaris, Burgemeester,

F.C.W. Geraets M.A.H. Clermonts-Aretz

Mededelingen
Bezwaar- of beroepsclausule
Tegen dit besluit kunt u bezwaar maken. Binnen 6 weken na de dag van verzending van dit besluit dient u dan schriftelijk een bezwaarschrift in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken, postbus 1090, 6450 CB Schinveld.
Aan het indienen van een bezwaarschrift zijn geen kosten verbonden.
Uw bezwaarschrift dient in ieder geval te bevatten:
uw naam en adres;
uw handtekening;
de datum waarop u het bezwaarschrift heeft geschreven (dagtekening);
een omschrijving van het besluit waartegen uw bezwaar is gericht;
de motivering van uw bezwaar (de gronden).
Een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit niet. Indien u van mening bent dat er onmiddellijk tegen dit besluit actie moet worden ondernomen, kunt u nadat u een bezwaarschrift heeft ingediend, op grond van artikel 8: 81 van de Algemene wet bestuursrecht, de voorzieningenrechter van de rechtbank te Maastricht verzoeken een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen. Een dergelijke voorziening kan bijvoorbeeld de schorsing van het besluit inhouden. Aan een verzoek om voorlopige voorziening zijn echter wel kosten verbonden. Voor nadere informatie hierover kunt u terecht bij de rechtbank.
Een verzoek om een voorlopige voorziening dient u te richten aan de voorzieningenrechter van de rechtbank, sector bestuursrecht, postbus 1988, 6201 BZ Maastrich. U kunt ook digitaal een voorlopige voorziening indienen bij de hierboven genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
 
Naar boven