Logo Oude IJsselstreek
Bestemmingsplan ‘Weg achter De Blenk, Ulft’, Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat de gemeenteraad op 25 september 2014 het bestemmingsplan “Weg achter De Blenk, Ulft” met identificatiecode (planID) NL.IMRO.1509.BP000125-VA01 gewijzigd heeft vastgesteld. De wijziging heeft betrekking op aanpassing van de grens van het plangebied, zodat het precies aansluit op het plangebied van het bestemmingsplan “Winkelcentrum De Blenk – fase 1”.

Plangebied en inhoud van het plan

Dit bestemmingsplan voorziet in een juridische regeling om tussen winkelcentrum De Blenk en scholengemeenschap De Wesenthorst tot realisatie te komen van een verbindingsweg van de Middelgraaf naar de Debbeshoek.

Inzage

Het bestemmingsplan “Weg achter De Blenk, Ulft” ligt van 16 oktober 2014 tot en met 27 november 2014 gedurende openingstijden van de Publieksbalie Vergunningen voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. De Publieksbalie Vergunningen is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Op afspraak kan het bestemmingsplan ook worden ingezien op maandag van 08.30 tot 20.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. Het bestemmingsplan is ook in elektronische vorm te raadplegen op de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder “De gemeente, Wonen en ruimtelijke ontwikkelingen, Bestemmingsplannen”. In het gemeentehuis kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Beroep

Tijdens de ter inzage termijn kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden aangetekend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Van deze beroepsmogelijkheid kan alleen gebruik worden gemaakt door

  • een belanghebbende, die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze tijdig bij de gemeenteraad in te dienen;

  • een belanghebbende, die bedenkingen heeft tegen de onderdelen die bij de vaststelling zijn gewijzigd.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 28 november 2014, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met een ingesteld beroep een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet inwerking voordat op het beroep is beslist.

Naar boven