Logo Midden-Delfland
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning – Oprichten van een Bed & Breakfast, boerenbont en theeschenkerij aan de Kortebuurt 16, 3155 EH Maasland, Midden-Delfland

  • Oprichten van een Bed & Breakfast, boerenbont en theeschenkerij aan de Kortebuurt 16, 3155 EH Maasland (Z-HZ_WABO-2014-0277)

Het ontwerpbesluit omgevingvergunning ligt ter inzage

Vanaf 10 oktober 2014 ligt het ontwerpbesluit ter inzage voor de periode van zes weken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

Het ontwerpbesluit en de ruimtelijke onderbouwing kunt u ook inzien als PDF op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl in de rubriek Bestuur en beleid > Aktueel > stukken ter inzage.

Het ontwerpbesluit kunt u ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het ontwerpbesluit kunt oproepen door invullen van de locatie of het planid-nummer:NL.IMRO.1842.ovKortebuurt16ML-ono01

Indienen zienswijzen

Gedurende de termijn van de ter inzage ligging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Gras kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden.

Als u een mondelinge zienswijze wilt indienen dan kunt u dit doen bij de heer G. de Bruijn van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen (015) 380 41 11 of e-mailen naar gdebruijn@middendelfland.nl.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen, maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website onder ‘Digitaal Loket’, ‘Formulieren’. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Schipluiden, 9 oktober 2014

Naar boven