Logo Castricum
Exploitatieplan ‘Limmen-Zandzoom’, 1e herziening gewijzigd vastgesteld, Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat de gemeenteraad van Castricum op 2 oktober 2014 het exploitatieplan ‘Limmen-Zandzoom’ gewijzigd heeft vastgesteld. De herziening van het exploitatieplan voorziet in de jaarlijkse actualisatieplicht en de uitwerking en detaillering van het planvoornemen voor de eerste fase.

Het plangebied van het (herziene) Exploitatieplan bestaat uit twee delen. Het grootste deel wordt begrensd door de gemeentegrens met de gemeente Heiloo, de Rijksweg en het bedrijventerrein Nieuwelaan, de burgemeester Nieuwenhuijsenstraat en de Westerweg en de spoorlijn Alkmaar-Uitgeest. Het kleinere deel wordt begrensd door de gemeentegrens, GGZ locatie De Oosthoek, de Nieuwelaan en de Rijksweg.

Het (herziene) Exploitatieplan, evenals het vaststellingsbesluit en alle bijlagen, liggen met ingang van 8 oktober 2014 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0383.BPL10zandzoom-VE01.

Beroep

Een belanghebbende kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (schriftelijk: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, of digitaal: https://digitaalloket.raadvanstate.nl). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, als u nadelige gevolgen van het besluit voorziet tijdens de behandelingsperiode van uw beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (schriftelijk: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, of digitaal: https://digitaalloket.raadvanstate.nl). Voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

Meer informatie: dhr. W. Voerman, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.

Burgemeester en wethouders van Castricum,

8 oktober 2014

Naar boven