Logo Castricum
Vaststelling uitwerkingsplan Limmen Zandzoom, fase 1, Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum maken als gevolg van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het uitwerkingsplan ‘Limmen Zandzoom, fase 1’ op 9 september 2014 is vastgesteld. Daarnaast heeft de gemeenteraad heeft op 2 oktober 2014 besloten tot een herziening van het exploitatieplan Limmen Zandzoom waarin de effecten van het uitwerkingsplan zijn verwerkt. Hiervoor is een aparte publicatie opgesteld.

Het plangebied van het uitwerkingsplan is gelegen in het zuidelijk deel van de ruit Westerweg, Pagenlaan. Kapelweg en burgemeester Nieuwenhuijsenstraat.

Het uitwerkingsplan, evenals het besluit tot vaststelling inclusief alle bijlagen, liggen met ingang van 8 oktober 2014 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0383.UPLZandzoomfase1-VS01.

Beroep

Een belanghebbende kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (schriftelijk: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, of digitaal: https://digitaalloket.raadvanstate.nl). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, als u nadelige gevolgen van het besluit voorziet tijdens de behandelingsperiode van uw beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (schriftelijk: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, of digitaal: https://digitaalloket.raadvanstate.nl). Voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

Meer informatie: mevr. H. Goverde-Bruins of dhr. J. van Boven, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.

8 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Castricum,

Naar boven