Logo Sint-Oedenrode
Ontwerpbestemmingsplan ‘Harmonisatie Begrippen Wonen, C.s. Sint-Oedenrode 2’, Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf donderdag 9 oktober 2014 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan “Harmonisatie Begrippen Wonen, C.s. Sint-Oedenrode 2” ter inzage ligt.

Informatie over het plan

Dit bestemmingsplan is een paraplubestemmingsplan. Dit houdt in dat in de daarvoor in aanmerking komende bestemmingsplannen de begrippen “bijzondere woonvormen”, “wonen”, “woning” en “huishouden” worden herzien of toegevoegd.

Daarnaast wordt aan de vigerende bestemmingsplannen een afwijkingsregeling toegevoegd om binnen de bestemmingen ‘Centrum-1’, ’Centrum-2’, ‘Centrum-3’, ‘Gemengd-1’, ‘Gemengd-2’ (alleen daar waar wonen is toegestaan) en ‘Wonen’, via een omgevingsvergunning een bijzondere woonvorm toe te staan.

Bestemmingsplan “Harmonisatie Begrippen Wonen, C.s. Sint-Oedenrode 2” is van toepassing op bestemmingsplan “Sint-Oedenrode Zuid”. Omdat bestemmingsplan “Sint-Oedenrode Zuid” niet digitaal maar alleen analoog beschikbaar is, is bestemmingsplan “Harmonisatie Begrippen Wonen, C.s. Sint-Oedenrode 2” een analoge versie. Inhoudelijk is het plan echter gelijk aan bestemmingsplan “Harmonisatie Begrippen Wonen, C.s. Sint-Oedenrode 1”.

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan “Harmonisatie Begrippen Wonen, C.s. Sint-Oedenrode 2” is met ingang van donderdag 9 oktober 2014 tot en met woensdag 19 november 2014 in te zien op het publieksplein van het gemeentehuis aan de burgemeester Wernerplein 1 te Sint-Oedenrode. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend tussen 9.00 en 12.30 uur. Tevens is het ontwerp bestemmingsplan raadpleegbaar op de gemeentelijke website: www.sint-oedenrode.nl

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad van Sint-Oedenrode, postbus 44, 5490 AA Sint-Oedenrode. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevrouw L. Vulders van het team ruimtelijke ordening, telefoonnummer: 0413-481357.

Naar boven