Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Bierum-Hereweg 38a'
Logo Delfzijl
De raad heeft op 3 juli 2014 het bestemmingsplan ‘Bierum - Hereweg 38a’ vastgesteld. Het bestemmingsplan is met ingang van 18 september 2014 onherroepelijk.
Het bestemmingsplan ‘Bierum - Hereweg 38a’ is voor de bouw van een woning aan de Hereweg te Bierum. Deze locatie heeft in het geldende bestemmingsplan ‘Delfzijl - Buitengebied Noord’ bestemming ‘Agrarisch - Wierdenlandschap 1’ en een deel van het perceel is voorzien van de functieaanduiding ‘Specifieke vorm van agrarisch - veldschuur’. De bestemming wordt gewijzigd in bestemming ‘Wonen’ en in de planregels is een sloopverplichting opgenomen voor de bestaande veldschuur.
De locatie ligt achter de woning Hereweg 38 en is te bereiken via de toegangsweg die tussen de woningen Hereweg 34 en Hereweg 38 ligt.
Ter inzage
Het plan is vanaf vandaag in te zien via www.delfzijl.nl, ‘Bestuur en Beleid’, ‘Ruimtelijke plannen’ (onder Beleid), ‘Bestemmingsplannen en Beheersverordeningen’. Ook is het plan in te zien in het gemeentehuis bij de afdeling Ontwikkeling, waar u zich kunt melden bij de receptie van het Klant Contact Centrum. De digitale versie van het bestemmingsplan is juridisch bindend. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale plan.
Naar boven