VERKEERSBESLUIT - Intrekken Gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats - Van der Waalsstraat 107 - Vlaardingen
Logo Vlaardingen
Nr. 898089
Vastgesteld hebbend, dat de bestuurlijke bevoegdheid hiertoe op grond van artikel 18, lid 1, sub d van de Wegenverkeerswet 1994 bij hen ligt, omdat dit verkeersbesluit betrekking heeft op een weg of gedeelte daarvan zoals genoemd in artikel 1, lid 1, onder b, van die weg bij deze gemeente in beheer is.
Gezien en gehoord het advies van de politie – die met dit besluit instemt – waarmee tevens is voldaan aan de verplichting als bedoeld in artikel 24 van het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het wegverkeer.
Gelet op de het geen ten aanzien hiervan overigens in de Wegenverkeerswet 1994, het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 en het Besluit Administratieve Bepaling inzake het wegverkeer en is bepaald almede op de bepaling ter zake van de Algemene wet Bestuursrecht.
Overwegende:
  • dat de belanghebbende overleden is;
  • dat hierdoor de gehandicaptenparkeerplaats niet meer nodig is;
  • dat deze maatregelen (gelet op artikel 2 van de Wegenverkeerswet) strekken tot:
het in stand houden van de weg en het waarborgen van de bruikbaarheid daarvan;
besluit:
•door verwijdering van bord E6 van bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats op te heffen op Van der Waalsstraat, ter hoogte van huisnummer 107.
Vlaardingen, 23 september 2014
namens burgemeester en wethouders van Vlaardingen,
J.Koster
Hoofd Toezicht en Handhaving
Naar boven